Левски победи гостуващия Дунав с 2:0, след като вкара двете попадения преди почивката и удари общо 4 греди. С минимум усилия сините стигнаха до успеха, като пропуснаха още куп положения.

В 12-ата минута Ейлофсон нацели дясната греда на гостите с глава след центриране на Алар от корнер. В 15-ата минута вратарят на Дунав Благой Макенджиев си отбеляза куриозен автогол с глава. При едно дълго центриране отдясно той излезе и протегна ръце да хване топката, но тя се удари в главата му и влезе в опразнената врата. Попадението обаче трябваше да бъде отменено, тъй като Дени Алар, който скочи с вратаря, беше в засада при центрирането на Миланов към него. Бившият национален вратар имаше и основателни претенции за фаул срещу него, тъй като австриецът с лявата си ръка му попречи да хване топката. Реферът Никола Попов обаче зачете попадението. В 22-та минута Ейолфсон удвои резлултата след прехвърлящ удар с глава при центриране от корнер отдясно. Малко след това и Мазурек удари гредата, а към края на първата част Паулиньо и Алар пропуснаха да вкарат трети гол за Левски.

През втората част сините сметнаха, че са си свършили работата и значително намалиха оборотите. Това даде възможност на футболистите на Дунав да стигнат до няколко положения, но показаха неточност пред гола. Към края на мача сините отново се активизираха. В 84-та минута Левски отново изпусна трето попадение. Станислав Иванов бе изведен на отлична позиция, стреля, Макенджиев спаси, след което Алар уцели напречната греда. Последваха пропуски на Алар, Паулиньо и резервата Здравко Димитров, който също удари греда.