Снощи Реал Мадрид срази Ювентус с 3:0 в Торино в първи четвъртфинал от Шампионската лига. Роналдо се изяви в пълния си блясък, като вкара два гола и асистира за третия. Второто попадение бе истински шедьовър - с брилянтна задна ножица след центриране отдясно на Карвахал. Голът накара треньора на Реал Зинедин Зидан да се хване за главата, а всички фенове на Ювентус на избухнат в бурни овации.

В началото на двубоя те освиркваха португалеца, но след последния съдийски сигнал го изпратиха с аплодисменти. Роналдо остана трогнат от реакцията на тифозите на Юве и им благодари с жест. "Искам да благодаря на привържениците на Ювентус. Това, което направиха, е незабравимо. "Grazie!" ("благодаря" на италиански - б.р.)", заяви "седмицата" на европейския клубен шампион.

Бившият английски национал Питър Крауч възкликна: Само някои от нас го могат така. Дългучът е известен с чувството си за хумор, но самият той е отбелязвал подобно попадение - през сезона 2006-2007 година на Галатасарай. Изказа се и звездата в НБА Леброн Джеймс. "Не се ли забавлявате!?!?! Кристиано, това не е никак честно. Отвратително!”, написа Джеймс към снимка от изпълнението на португалската мегазвезда и добави емотикони - аплодиращи ръце и корона. Припомняме, че и Димитър Бербатов се разписа със страхотна задна ножица за Манчестър Юн срещу Ливърпул през 2010 година, когато направи хеттрик.

Насладете се още веднъж на гола на Роналдо и реакциите на феновете, както и на попаденията на Питър Крауч и Димитър Бербатов.