Новият идол на Ювентус Кристиано Роналдо има намерение да скъса изцяло с Мадрид и да продаде луксозната си къща в испанската столица, твърди португалският вестник El Correio do Manha, цитиран от sportal.bg.

Португалецът бил възмутен от данъчната политика в страната, а според запознати проблевите му с данъчните са една от причините за решението му да си тръгне от Реал. Кристиано разполага с имот от 4000 квадратни метра, 950 от които са застроени. През 2009-а, когато той напусна Манчестър Юнайтед, се раздели и с къщата си в английския град. Тогава той я продаде за 20 милиона евро, след като години по-рано я беше закупил за “само” 4,5 милиона.

Освен че ще продаде къщата си в Мадрид, има голяма вероятност и да прекрати участието си в строежа на хотел в испанската столица. Роналдо разполага и с огромен гараж, в който се побират неговите 22 возила. Автомобилите също ще напуснат Испания и ще бъде разпределени в негови имоти във Фуншал, Ел Алгарве, Лисабон, Сиера де Гереш и новия му дом в Торино.