Бразилската звезда Неймар може да си тръгне от ПСЖ при подходяща оферта, разкри спортният директор на парижкия гранд Леонардо. В момента не знаем дали някой иска да го купи и на каква цена, но това може да се промени само в рамките на един ден, заяви Леонардо пред Ле Паризиен. Той призна, че контакти с Барселона относно трансфер на футболиста е имало, но не и реална оферта от Ноу Камп.

Неймар не се появи на вчерашната първа тренировка на ПСЖ, с което ясно показа, че няма намерение да се връща в Париж. На въпрос дали бразилецът иска да си тръгне, Леонардо отговори: Мисля, че това е ясно за всички. Не е единствен случай, има го и в други клубове, като например – Манчестър Юн, поясни спортният директор.

Проблемът в Барселона е, че се събират прекалено много нападатели. Днес излезе новината, че Барселона е готова да плати откупната клауза от 108 милиона паунда на Атлетико Мадрид за французина Антоан Гризман и трансферът му се очаква да бъде обявен до седмица. Обмисляше се вариант за замяна – Неймар срещу двама играчи на Барса. Коутиньо е свободен, но в сделката трябва да влезе и Осман Дембеле, за когото президентът на каталунците твърди, че е по-добър от Ней. Футболистът има договор с нас за още 3 години и ако не получим оферта няма какво да коментираме, завърши Леонардо.