Звездата на Барселона Лео Меси прие поканата за вечеря на големия си съперник на терена Кристиано Роналдо. Двамата имат по 5 златни топки и са считани за едни от най-великите футболисти в историята, а съперничеството им в индивидуален план - за едно от най-оспорваните. Двамата обаче винаги са завдителествали взаимен респект.

След като преди няколко севмици Роналдо каза, че уважава много качествата на Меси и би го поканил на вечеря след края на футболните им кариери, аржентинецът отвърна, че би приел. Нямаме проблеми с него. Може да не сме приятели, тъй като не сме делили една съблекалня, но често се виждаме по церемонии и награждавания. Всъщност последния път си говорихме много. Не знам дали ще вечеряме заедно, тъй като всеки си има собствен живот и не еясно дали пътищата ни ще се пресекат. Но очевидно бих приел такава покана, каза Меси в интервю за Диарио Спорт.

В него Лео също така заяви, че не той е човекът, който командва в Барса и доказателство за това е фактът, че каталунците не успяха да си върнат Неймар. Самият Леси бе един от хората, които настояваше за трансфера на бразилеца. Аржентинецът подчерта обаче, че ръководството не е направило достатъчно, за да осъществи завръщането на Неймар на Ноу Камп.