Футболната Марица успя да се измъкне от снежния ад, който блокира тима малко преди Истанбул, това потвърди пред TrafficNews собственикът на клуба Христо Христов. Почти 24 часа тимът беше блокиран, а снощи играчите и треньорския щаб трябваше да спят в автобуса. Днес снежната буря спря, но трябваше време магистралата да бъде пусната. Играчите бяха в бензиностанция преди да бъде отворена магистралата. 

"Проблемът е решен частично, защото е много трудно влизането в самия Истанбул. Автобусът вече потегли, но колоната се движи изключително бавно. Рейсът се отправи към летището, за да хванем полета до Анталия, но имаме и варианти, при които да пътуваме с автобус до Анталия. Имаме готовност и отборът да нощува в Истанбул и след това да отпътува за Анталия. Играчите се чувстват добре. Помогнаха ни консулството в Истанбул, посолството ни в Анкара и кметът на Пловдив, на които благодаря", заяви пред TrafficNews собственикът на Марица Христо Христов.

Тимът ще проведе лагер в турския курортен град, където трябва да изиграе и няколко контроли. 

Играчите на Марица блокирани вече почти цял ден, чакат помощ ОБНОВЕНАПросто чакаме, надявам се да се оправят нещата по-бързо, заяви президентът на клуба Йордан Влашки