Марица изпусна да победи Несебър на своя стадион в Кършияка в мач от 23-ия кръг на Втора професионална лига. Двубоят завърши 0:0, но домакините бяха по-добрият отбор и могат да съжаляват, че не спечелиха трите точки. Мачът започна силно за домакините и още в самото начало Свилен Щерев се измъкна зад защитата на Несебър и отправи добър удар, но вратарят на гостите Мартин Димитров изби с крак.

В 24-та минута Джунейт Яшар опита изстрел от дъгата на наказателното поле, който премина покрай страничния стълб. В 30-ата минута Свилен Щерев изведе добре в коридор Димитър Юруков. Нападателят шутира силно, но в ръцете на вратаря на Несебър. Пет минути преди края на първото полувреме от Марица имаха претенции за дузпа, след като топката се отби в ръка на бранител на Несебър след изстрел на Щерев от фаул.

В 60-ата минута Джунейт Яшар поведе своите в контраатака и стреля силно към вратата на Димитров, като ударът му премина на сантиметри от целта. В 83-та пък гол на Ратгел Игнатов от Марица бе отменен заради засада, а младият футболист получи жълт картон за последвалата му реакция към страничния съдия.