Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос разкри любопитни подробности за Кристиано Роналдо, който му беше съсед по време на съвместния им престой в Кралския клуб преди Кристиано да премине в Ювентус. Според германския национал португалецът правел най-шумните купони с барбекю. Понякога дори трябваше да ги молим да намалят шума, заяви Кроос пред ZDF, като добави, че самият той не е присъствал на купоните, тъй като вечерял по друго време.

В интервюто Кроос добавя, че за него семейството е на първо място. Прекрача ли прага на дома, децата ми не ги интересува дали съм победил с 5:0, или съм загубил, сподели той.

Германският национал вярва в качествата на Реал Мадрид след слабия сезон. Имаме добър състав. Трябва да се има предвид, че в последните години едва се подсилвахме и винаги залагаме на един и същ отбор, който имаше успех. След година на по-малко успехи е нормално най-вече в Мадрид да има промени. Не знам дали съставът е завършен, или ще пристигнат още един или двама. Убеден съм обаче, че ръководството ще събере топ отбор, който ще се бори за всичко. Това е нещо, което показахме през последните години. Трите трофея в Шампионската лига също са заслуга на ръководството, защото изградиха тим с мисъл за бъдещето, който за три години едва беше докоснат. Затова не се тревожа, допълва Тони Кроос.