Три огромни торти разрязоха президентът на Ботев Ангел Палийски, старши треньорът Николай Киров, легендата Динко Дерменджиев и Борис Гиздаков на коледния купон в хотел Марица, с който канарчетата изпратиха една от най-успешните си години в историята. На две от тях бяха поставени копия от захар на двата сладки трофея, спечелени през паметната за клуба 2017-а - Купата и Суперкупата на България, придружени от снимки на победителите. Третата засега остана празна, но феновете пожелаха догодина и за нея да има купа.

На тържеството присъстваха ръководители, футболисти, треньори, легенди и фенове на Ботев, сред тях бяха Областният управител Здравко Димитров и зам. кметът по спорта Георги Титюков. Градусът на настроението бе на максимална степен и нямаше как да бъде иначе след великолепния сезон, който направи Ботев.

Пръв бе почетен легендарния нападател и треньор на жълто-черните Динко Дерменджиев, а феновете му пожелаха да дочака и шампионска титла. Старши треньорът Николай Киров получи икона на Николай Чудотворец - заради чудесата, които сътвори с отбора през годината. Благодаря за наградата, благодаря и за подкрепата ви - тя е много важна за наса, каза Белия. Тошко Неделев получи спечиален приз за най-добър футболист на Ботев през 2017-а. Не бяха забравени и помощниците Иван Кочев и Атанас Николов, капитанът Лъчезар Балтанов, тийм мениджърът Асен Караславов, както и Стефан Стоянов - треньорът на юношите от набор 2001 година, който грабна трета поредна Купа на България. Специален приз имаше и за финансовия благодетел Георги Самуилов, който бе възпрепятстван да присъства на празненството. Излишно е да споменаваме, че всички те бяха посрещнати с бурни овации от феновете.

Очаквайте днес, сряда, специално интервю със старши треньора на Ботев Николай Киров