Халфът на Ботев Тодор Неделев зарадва малък фен на канарчетата и му подари фланелката си веднага след края на мача с Лудогорец, завършил 3:2 за орлите. Звездата на жълто-черните заслужено бе избран за играч на двубоя, но беше бесен след загубата.

Ядосан съм. Загубихме много глупаво. Не сме концентрирани на статични положения. Не сме се прибрали през втората част, просто така се получи и загубихме от 2:0. Треньорът ни каза, че 2:0 е най-коварният резултат. Вкарах хубав гол, но въпреки това загубихме. Иначе видях, че вратарят беше далеч и реших да стрелям, като се получи хубав гол за мое щастие, но не беше достатъчно. Нямам обяснение как може да смажем през първото полувреме Лудогорец, а второто полувреме да изглеждаме коренно различни, каза Неделев.

За секунда загубих съзнание след удара на Натанаел, а не знам дали реферът въобще му каза нещо. Афектиран съм, че у нас идват някакви чужденци. За какви се мислят – за извънземни ли? Трябва да слязат малко на земята. Не съм се разправял с феновете, а с един-двама човека. Просто не ми хареса коментар по мой адрес. Не знам дали е било грешка от моя страна, но това вече е в миналото. Имаше запитване от Лудогорец за мен през лятото, но отказах да отида, коментира Неделев.

Дузпата реши мача, тъй като три минути по-късно ни изравниха, третото попадение за мен е от чиста засада. Създадохме доста положения, а преди това имахме проблем да вкарваме голове. Бяхме ощетени в този мач според мен, но не искам да коментирам реферите. Пак допуснахме гол в края. Не искам да кажа нещо, за да не съжалявам после. Нещастно паднахме, сигурен съм, че сега ще се говори, че сме дали мача на Лудогорец, но това е пълна глупост. Всеки може да си говори каквото иска, но най-лошото е, че загубихме, сподели още Неделев след мача.