Звездите на Ботев Тодор Неделев и Антонио Вутов изразиха желанието си да останат при жълто-черните, въпреки че са собственост на чужди клубове и договорите им за наем изтичат в края на този сезон. Неделев ще трябва да се завърне в германския Майнц.

От малък си мечтая да спечеля купа с Ботев. Днес успях. Това е една сбъдната мечта. Тази победа не е само за нас, тя е за ръководството, феновете и за всички. Ще трябва да се завърна в Германия, защото имам още договор за една година. Не съм наясно какво ще бъде моето бъдеще, но искам да играя за Ботев. Видяхте какъв колектив сме. Дано всички момчета, които се колебаят и договорите им изтичат, да останат тук и да привлечем още няколко нови момчета, заяви Неделев.

Чувството е неописуемо, каза Вутов. Да видиш толкова много фенове да бъдат така радостни, е нещо наистина невероятно. Благодаря на всички за подкрепата. Бяха фантастични. Това е най-големият успех в кариерата ми до момента. Надявам се, разбира се, и по-големи да имам по-нататък, заяви щастливият Вутов, който призна, че ако ръководството запази гръбнака на отбора, е възможно да остане в Ботев.

Моето желание е да се развивам и да направя една добра кариера. Ако шефовете запазят гръбнака на отбора, не се знае. Още едно голямо благодаря на феновете, за подкрепата. Те ни дадоха криле, за да полетим и спечелим този трофей. Поздравления и за състава на Лудогорец, защото смятам, че и двата отбора допринесоха да се получи един хубав финал, каза още един от многото герои в селекцията на “канарчетата”.