Британският боксьор Тайсън Фюри разкри какво е отговорила жена му на новината, че има намерение да се завърне в големия бокс. Прекалено дебел си за това, отговори ми Парис, когато й се обадих да и съобщя намеренията си, разказа Фюри.

След победата си над Владимир Кличко през 2015 година той се отдаде на алкохол и наркотици, напълня ужасно, налегнаха го депресия и мисли за самоубийство. С жестока диета и много тренировки обаче Тайсън отново успя да влезе във форма и се върна на ринга. Той победи албанеца Сефер Сефери и италианеца Франческо Пианета, а на 1 декември в Лос  Анджелис ще се бие със световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър в очаквания с огромен интерес двубой. Пиех по 20 бири на ден, напълнях ужасно, заприличах на огромно туловище. Исках да умра и да се забавлявам, докато го правя. Бях изгубен, не знаех какво да правя. До 27-ата ми годишнина не бях опитвал наркотик, след това масово употребявах кокаин и алкохол, разказва Фюри.

През лятото на 2016 година си купих Ферари. Подкарах го по магистралата с 250 километра в час към един мост. Исках да умра. Внезапно чух глас, който ми каза: Не прави това, Тайсън, помисли за децата и семейството си, за това как децата ти ще растат без баща. Намалих скоростта и отбих в аварийната лента. Целият се разтреперах, уплаших се. Тогава реших, че никога повече няма да посегна на живота си, разкрива още боксьорът. Обърнах се към психиатър. Той ми каза, че с този начин на живот съм много близо до смъртта. На Хелоуийн миналата година се дегизирах като скелет. Казах си: Това ли искам от живота си? Въпреки всичко не бих желал да променям каквото  и да било, ако можех да се върна в миналото. Трябвало е да се случи, завършва Тайсън Фюри.