Шоуто между Антъни Джошуа и Джарел Милър започна още отсега. Американският боксьор изблъска световния шампион от Великобритания на първата официална пресконференция преди боксовия им двубой на 1 юни в Медисън Скуеър Гардън Ню Йорк. По този начин Милър извади Джошуа от обичайното му спокойствие, а двамата си размениха люти закани. След качването на британеца на сцената двамата се озоваха очи в очи и Милър го блъсна силно, след което се наложи хората от щабовете на двамата да ги озаптяват.

Милър пръв взе микрофона и дръпна прочувствена реч за детството, семейството и религията си. На което Джошуа отговори: Невероятно актьорско майсторство! Почти се разплаках. Милър, ще те измета от ринга, удряш като фея. Милър не  остана длъжен и нарече Джошуа „Чичо Том“ – наименование с расистки намек за хора, които се отказват или прикриват етническата си принадлежност, за да бъдат приети в обществото. Джошуа, който досега винаги се е държал сдържано преди мачовете, явно излезе от кожата си. Аз съм господарят и съм дошъл в Ню Йорк да прибера наема на Милър. Джарел не може да ме победи и в най-добрия си ден. Уважавам опонентите си, но ако те не ме уважават - получават най-лошото от мен. Аз съм шампионът, а той – претендентът, каза Антъни.

Милър отвърна, че съперникът му няма сериозна победа и че е победил Владимир Кличко, след като украинецът две години е бил извън ринга. Голямото бебе е като папагал – говори едни  и същи глупости. Мислех го за по-умен, но той е глупав и непосветен. След победата ми срещу Карлос Такам започнахме преговори с Дионтей Уайлдър. Искам да се бия с него, но сега и телевизионните компании трябва да преговарят за този мач. Предложих на Милър няколко чийзбургера и той се съгласи на бой веднага, продължи да се заяжда шампионът. Боксирам се за удоволствие, не съм дошъл на конкурс за популярност, ще победя всички, закани се световният шампион.