Стана ясна програмата за втория кръг на Националната боксова лига, който ще се проведе утре от 20 часа в зала „Строител“ в Пловдив. Организатор на атрактивната гала вечер е пловдивският боксов клуб Lauta Army, а престижното състезание е под егидата на Българската федерация по бокс. В галата ще участват 20 от най-добрите ни представители в този спорт, начело с осигурилият си най-малко бронзов медал в кат. до 91 кг от световното първенство Радослав Панталеев, многократния европейки шампион Даниел Асенов, брат му Боян Асенов и др. Ще отсъства единствено представителят ни в тежка категория Петър Белберов, който е контузен.

Честта на Пловдив ще бранят трима боксьори – Роберт Чамасанян в категория до 75 кг, Виктор Николов в кат. до 81 кг и Петър Кавръков при най-тежките – +91 кг. Предвидени са общо 10 мача. Ето и програмата:

ЛЪВОВЕ СРЕЩУ БАГАТУРИ:

52 кг: Даниел Асенов – Ергюнал Сабри

56 кг: Боян Асенов - Николай Василев

60 кг: Кирил Русинов - Светозар Гергов

64 кг: Венсан Киркоров – Михаил Куртев

69 кг: Петър Драганов – Коце Янески

75 кг: Хюсеин Хюсеин – Роберт Чамасанян

81 кг: Мариян Момчев – Виктор Николов

91 кг: очаквайте информация

+91 кг: Пламен Петков – Петър Кавръков

Билети могат да бъдат закупени от залата на Lauta Army, както и от барчето на "Лаута" и бар "Vino Culture“. Билети ще се продават и на място в зала „Сторител“. Цените на пропуските са както следва:

- 5 лв. - трибуни

- 10 лв. - VIP места

- 400 лв. - VIP маса заредена за 8 човека.

Повече информация на тел. 0886 808088, 089 6579342