Бившият световен шампион по бокс Владимир Кличко може да се завърне на ринга ако интернет гигантът DAZN покачи офертата си на 100 милиона долара. За това обяви неговият брат Виталий, който смята, че 43-годишната украинска легенда е в отлична форма, дори по-добра от тази по времето, когато се състезаваше. Кличко се отказа след загубата от Антъни Джошуа през 2017 година, но сега е готов да се боксира отново. По-думите на Виталий обаче това няма да е най-добрият сценарий за Владимир.

Според мен той няма какво да доказва като боксьор и е влязъл в историята като един от най-великите. Мисля, че завръщането му няма да бъде печеливш сценарий. Но само той може да реши. Най-важното в живота не са парите, а здравето, заяви Виталий Кличко. Едно е сигурно, каквото и решение да вземе, аз ще го подкрепя на 100%, както винаги съм го правил. Мисля, че парите са важни в живота, но на Владимир не са му необходими, той се е погрижил за това. Той спечели много като боксьор, направи добри инвестиции и развива успешна кариера след оттеглянето си от бокса. Парите не са неговата мотивация, допълни по-големият брат.

Виталий разкри, че Владимир не взел под внимание първите две оферти от DAZN за 40 и 80 милиона долара, но му казал, че щял си помисли, ако офертата е 100 милиона. Ако той свали ризата си, всички ще видят, че изглежда дори по-добре от времето, когато се боксираше. Владимир е в страхотна форма, сякаш е прекарал в сън 100 години, коментира още Виталий Кличко, цитиран от sportal.bg.