Бившият световен шампион по бокс Тайсън Фюри призна, че е дебел като свиня и космат като животно, но заяви, че изглежда секси – както винаги. Той не се е качвал на ринга от 2015 година, когато победи Владимир Кличко, но след това бе уличен в употреба на кокаин и правата му бяха спрени, като му предстои изслушване по случая. Фюри е далеч от формата си и прилича на всичко друго, но не и на боксьор. Той обаче твърди, че ще се завърне на ринга следващото лято и се закани на двете най-нашумели имена в момента на световната боксова арена – Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър.

От две години не съм се боксирал и в момента съм дебел като свиня, космат като животно , но гладен като лъв. И разбира се – секси, както винаги. Вече ми се ще да разбия няколко глави на ринга, заяви в типичния си стил Циганския крал пред Скай Спортс. Нищо друго не ме интересува – нито политика, нито религия. Просто искам да подредя противниците ми срещу мен в една редица и да ги просна всичките, каза още Фюри, който бе сниман да показва огромния си корем на бившия си съперник на ринга Дерек Чисора.

Промоутърът на Джошуа Еди Хърн вече намекна, че може да стартира преговори за мач с Фюри, тъй като една подобна битка би генерирала много приходи и интерес – двама непобедени боксьори, високи и тежки, доброто и лошото момче.

Това е моята ера! Ей Джей и Уайлдър, връщам се, за да ви унищожа. Ще пребия Джошуа, който едва успя да се пребори с едно джудже, завършва пиперливият Фюри, визирайки последния съперник на Антъни – Карлос Такам.