Британският боксьор Хюи Фюри още не се е бил с Кубрат Пулев, а вече мисли за мач със световния шампион Антъни Джошуа. Братовчедът на Тайсън Фюри твърди, че вече е готов за мач със своя сънародник и може да го победи. Джошуа има доста слабости, от които бих могъл да се възползвам. След като победя Пулев, искам да се изправям срещу него, с нетърпение очаквам този миг. Сърбят ме ръцете само като си помисля, коментира Хюи Фюри.

24-годишният британец се боксира на професионалния ринг от 2013 години и има само една загуба – от Джоузеф Паркър със съдийско решение след оспорван мач. Сега съм различен човек и се намирам във формата на живота си, твърди Хюи. Ако Джошуа наистина има заявена дата за април догодина, аз съм готов да се изправя срещу него, допълва той.

Фюри ще се бие с Кобрата на 27 октомври в зала „Арена Армеец“ в София в двубой за определяне на задължителния претендент за пояса на Джошуа във версия IBF. Не ме притеснява, че ще се бием на негов терен, ще оставя юмруците ми да говорят. Смятам, че съм най-добрият и за мен няма значение къде ще се боксирам. Не ме интересуват славата и парите, искам само да стигна до върха. Не подценявам Пулев, но ще имам отговор на всичко, което покаже, демонстрира самочувствие Хюи Фюри.