Българската кеч звезда Мирослав Бърняшев, известен като Русев, говори за срещата си с Тайсън Фюри. Бившият световен шампион съвсем наскоро направи своя дебют в Световната кеч федерация, където от няколко години се подвизава и нашият атлет. Българинът изсипа сериозни похвали по адрес на британеца, който очевидно се е отдал сериозно на участието си в Саудитска Арабия миналия месец. Обичам разговорите с Тайсън, неговата история е вдъхновяваща, сподели пловдивчанинът. Аз съм фен на бокса и наблюдаваха пътешествието му, радвам се за него. Доста си поговорихме зад кулисите и мога да кажа, че е страхотен пич.

Справи се и много добре в мача си. Прие го сериозно и проведе подготовка, дори използва подготвителния център на федерацията. Не го правеше просто заради парите. Искаше да се представи на ниво и това заслужава поздравления, каза Бърняшев, цитиран от boec.bg. Кеч звездата не скри и амбициите си някой ден да се изправи срещу Фюри, без значение в кеча или в бокса. Готов съм да се бия с всеки, така че за мен няма значение място или противник. Мач с Тайсън Фюри ще привлече много погледи и ще се получи страхотно шоу. Навит съм и на боксов мач, нямам проблеми с това, самоуверено обясни 33-годишният ни сънародник.

Александър Русев не скри факта, че ще подкрепя Фюри в евентуален реванш с Дионтей Уайлдър през февруари. „100% съм за него. Не харесвам Уайлдър и стила му. Има дълги ръце и само ги размахва наляво-надясно. Тайсън трябваше да спечели първия двубой, имах възможността да го попитам и той ми обясни в детайли какво се е случило в последния рунд. Останах силно впечатлен от историята му, завърши Мирослав Бърняшев.