Антъни Джошуа няма да се бие с Кубрат Пулев в близкото бъдеще, обяви промоутърът на британския боксьор Еди Хърн. Ако Джошуа спечели реванша с Анди Руис в събота в Саудитска Арабия и си върне световните титли, следващият му мач ще е с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър. Това означава, че той ще оваканти титлата на IBF, за която задължителен претендент е Кобрата.

Имаме договор с организаторите в Саудитска Арабия и мисля, че те ще натиснат за това следващият мач на Антъни да е с Дионтей Уайлдър. Те искат двубой от такова естество. Без да се отнасям пренебрежително към Пулев и щаба му, но не можем да кажем: Нека Джошуа се бие просто с някого и да го доведем в Саудитска Арабия. Мисля, че мач с Уайлдър има по-голям шанс за Саудитска Арабия. Скоро ще станат две години, откакто Антъни не се е бил в Англия. Евентуален мач с Пулев по-скоро би се провел там някога. Естествено, винаги остава тръпката от нов бой в "Медисън Скуеър Гардън", въпреки лошия спомен. Той просто трябва да се върне там. Но първо нека победи в събота, коментира Хърн.

Сега мисля единствено за мача в събота и се моля да го спечели. Едва след това ще мислим за следващите му мачове и как ще подредим нещата около тях, има достатъчно време за това. Сега е важен следващият сблъсък, каза още промоутърът.