Появи се нова дестинация за мача реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис за 4 титли в тежкия професионален бокс. Според worldboxingnews.net Саудитска Арабия е фаворит да приеме двубоя, който трябва да се проведе през ноември или декември. Първоначално се говореше, че мачът ще бъде отново в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, където на 1 юни Руис сензационно победи Джошуа в 7 рунда и му отне титлите.

Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, настоява домакин на бъде Принсипалити Стейдиъм в Кардиф, но Руис категорично отказа да се боксира във Великобритания и настоява за САЩ или родината си Мексико. Сега Саудитска Арабия се появи изведнъж като фаворит и букмейкърите оценяват шансовете на 4/6. Кардиф е с 13/8, Медисън Скуеър Гардън - 20/1. Всъщност ставките за Саудитска Арабия бяха 28/1, но се промениха за минути и арабската държава изскочи начело като явен фаворит за мача.

Анди Руис е носител на пояса и на Межздународната боксова федерация, където задължителен претендент е нашия Кубрат Пулев. Щабът на бъгарина вече подадоха официално искане за насрочване за двубой с Руис. Сега организацията трябва да постанови дали такъв ще има преди реванша Джошуа - Руис. Ако даде зелена светлина на този мач и Руис реши да се бие първо с Джошуа - поясът му на IBF би трябвало да бъде отнет.