Полският боксьор Адам Конацки прие с въодушевление идеята да се бие с Кубрат Пулев. Такава възможност лансираха американските боксови сайтове, при положение, че победителят от мача между Антъни Джошуа и Анди Руис реши да оваканти титлата на IBF, за която Кобрата е задължителен претендент. Проблемът е, че новият световен шампион трябва да проведе две защити едновременно, което е невъзможно – на IBF и на WBO, в която претендент е Олександър Усик. Така една от тези две титли почти сигурно ще бъде овакантена. Ако победителят от двубоя на 7 декември в Саудитска Арабия предпочете да се бие с Усик, Кобрата ще се бие за овакантения пояс на IBF срещу следващия в ранглиста на организацията – Адам Ковнацки. Не е изключено двубоят да е част от програмата на реванша между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри на 22 февруари догодина.

Мач с Пулев? Чудесно. Харесвам такъв бой. Ето защо бих го направил - за да победя всеки, срещу когото се изправям, заяви 30-годишният поляк, който за последно се би през август. Тогава той повали американеца Крис Ареола.

Мисля, че единственият начин такъв мач да се случи е ако титлата на IBF бъде овакантена, тъй като Пулев е задължителен претендент, а аз съм следващия в ранглистата, заяви Ковнацки, цитиран от sportal.bg. Запитан дали е гледал последния мач на Кобрата - победата над Райдъл Букър, той заяви: Да, гледах го. Не изглеждаше особено добре, но не можеш да съдиш боец от една битка. Той е първокласен боец.

30-годишният поляк за последно се би през август. Тогава той повали американеца Крис Ареола.