Звездата на смесените бойни Конър Макгрегър бе арестуван, след като потроши автобус на своя съперник Хабиб Нурмагомедов в Бруклин. Лудият ирландец запокити метален стол в стъклото на автобуса и нарани двама от състезателите в рейса - Майкъл Киеза и Рей Борг. Техните срещи на предстоящия на 7 април турнир UFC 223 бяха отменени. Полицията го обяви за издирване, а малко по-късно Макгрегър се предаде.

Двамата с Нурмагомедов имаха словесни престрелки, а дагестанецът го нарече "Бъргър Кинг", което явно не се е харесало на Макгрегър. Нурмагомедов пък едва не стигна до бой със спаринг партньора на Конър - Артьом Лобов. Преди това пък шефът на UFC Дейна Уайт отне титлата на ирландеца в лека категория, тъй като прекалено дълго време не е насрочил мач за защитата и. За последно Конър се би с Флойд Мейуедър в боксов двубой в Лас Вегас, който загуби.

Дейна Уайт пък извади спаринг партньора на Макгрегър Артьом Лобов от участие в UFC 223 (на 7 април) за участието му във въпросния инцидент и побърза да разкритикува публично атаката. Не искам да имам нищо общо с Макгрегър. Не мисля и че някой вече ще има интерес от него след случилото се. Добре, не харесва Хабиб и не одобрява случилото се между тях. Просто да излезе и да се бие с Хабиб, а не да напада автобуса. Полицията ще се погрижи за него. Знам, че няколко души ще подадат жалби, коментира Дейна Уайт.