Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев вероятно няма да продължи договора си с промоутърската компания “Зауерланд” след изтичането му през 2018 година. За това намекна самият той след първата си публична изява в София откакто се разбра, че е контузен и пропуска мача с Антъни Джошуа в събота. Нека да сме живи и здрави 2018-а края, тогава вече ще реша. Но може би няма да го преподпиша. Не се знае, но натам клонят нещата, каза Кобрата пред bTV.

Още вчера той обвини в непрофесионализъм своите промоутъри от “Зауерланд” и оповести, че завръщането му на ринга най-вероятно ще бъде на американска земя. Пулев потвърди, че е бил принуждаван от агентите си да боксира контузен срещу Антъни Джошуа.

Бих каза, че доста непрофесионален подход. Честно да призная, някой път така си седя вкъщи и си мисля дали взех правилното решение. Имам предвид чисто финансово. Казвам си: “Дали не трябваше да помисля повече”. Но в крайна сметка аз съм си аз. Това са моите виждания, моите убеждения. И човек на трябва да пренебрегва себе си заради пари, каза още Кубрат Пулев.