Кубрат Пулев ще излезе на един ринг с Антъни Джошуа. Двамата обаче няма да се изправят един срещу друг, а ще бъдат част от една грандиозна боксова гала вечер.  Кобрата ще излезе на ринга срещу Дилиън Уайт в елиминационен мач за позицията на официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF). Това ще стане в същата галавечер, на която Джошуа ще проведе защита на пояса си на Световната боксова асоциация WBA) срещу официалния претендент за титлата в тази версия – руснака Александър Поветкин. Поветкин нокаутира Крис Уайт в Кардиф преди броени дни – точно преди Джошуа да победи Джоузеф Паркър и да обедини три титли в професионалния бокс.

Току що получих писмо от IBF, което назначава мач за определяне на официален претендент между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт. Предстоят интересни моменти за дивизията, съобщи на профила си в социалната мрежа промоутърът на Джошуа Еди Хърн.

Все още не е потвърдено мястото и датата на зрелището, но е ясно, че WBA разпореди на лагерите на Джошуа и Поветкин да постигнат договореност за мача до края на месеца, а самият двубой трябва да се случи най-много 120 дни по-късно. Това означава, че най-късно до края на юли Кобрата ще се боксира с Уайт, а британският обединен шампион - с руската машина за нокаути.