Не един, а двама българи се озоваха на ринга на най-голямата кеч компания в света. Редом до пловдивчанина Русев застана "кметът" на Пловдив, който награди нашия кечист с ключа на града. Това стана в последното издание на развлекателното шоу "Разбиване", излъчено по американската телевизия USA Network във вторник вечерта (рано сутринта в сряда българско време).

Частта с нашенците беше наречена "Гордостта на България" и бе по повод победата на Русев над една от големите звезди на кеча - Ранди Ортън. Миналата седмица пловдивчанинът тушира опонента си за едва 10 секунди. Тази седмица на ринга беше поставен подиум с цветовете на трикольора. Кечистът-певец Ейдън Инглиш обяви, че до него на ринга е кметът на родния град на Русев - Пловдив.

В случая обаче не ставаше дума за Иван Тотев, а за актьор. Той дори не приличаше на първообраза - бе доста по-нисък и с по-лош английски.

Русев излезе на тепиха с родното знаме в ръка, под съпровода на националния хим, изпълнен на развален български от самия Ейдън Инглиш. Задача, с която чужденецът се справи изненадващо добре. Русев се качи на подиума, където "кметът" му връчи ключа за града - традуция в Щатите, която наподобява даването на титлата "почетен гражданин" у нас. "Градоначалникът" обяви също, че оттук нататък 26 септември официално ще е Денят на Русев.

Награждаването беше прекъснато от Ранди Ортън, който повали и Инглиш, и нашенеца с финалната си хватка RKO, разваляйки патриотичното тържество. Очаква се Ортън и пловдивчанинът Русев да се изправят отново един срещу друг след седмица и половина в шоуто "Ад в клетката".  

Можем само да се чудим дали към истинския кмет Тотев е била отпращана покана да отскочи до Щатите за развлекателното шоу. Предполагаме, че не и че WWE по-скоро са предпочели актьор като по-евтин и не толкова висок вариант.

Вижте ВИДЕОТО: