Световният шампион по бокс в тежка категория Анди Руис отпразнува 30-ата си годишнина с пищно и екстравагантно парти в имението си в Калифорния. Мексиканецът е роден на 11 септември, но реши за изтегли за по-рано купона, който бе с дрескод бяло.

Потенциалният съперник на Кубрат Пулев не жалеше средства, след като прибра в джоба си 5 милиона паунда за сензационната си победа над Антъни Джошуа през юни. Анди Руис изненада гостите си с голо суши, а също и с ледена скулптура с неговите инициали и корона. Не стана ясно обаче дали боксьорът е поръчал момичето с кулинарните изкушения върху тялото му чрез фирмата на Джени Суши, която се прочу благодарение на Кобрата и целувката, която той й лепна по устата след победата си над Богдан Дину, пише sportal.bg.

За настроението на партито се грижеха сервитьорки по бельо и рапърът Скоти Мюзик. Руис-младши купонясваше в компанията на интернет суперзвездите Логан и Джейк Пол.

Съвсем скоро обаче Анди Руис ще трябва да приключи с веселбите и да премине към тренировъчен режим. Неговият мач-реванш срещу Антъни Джошуа е насрочен за 7 декември в Саудитска Арабия, въпреки че мекисканецът доскоро се дърпаше за мястото на провеждането му и все още не е подписал официално договора.