Британският боксьор Тайсън Фюри разкри, че е предложил мач на нашия Кубрат Пулев, но той не се е съгласил двамата да се бият на 14 септември в Лас Вегас. Фюри е имал и други варианти за съперници, които по една или друга причина не са се осъществили. Ние предложихме на Кубрат Пулев, Александър Поветкин, Чарлс Мартин, Тревър Брайън, Джарел Милър… списъкът продължава и продължава…, заяви Фюри пред ESPN. Всички тези момчета или не можеха да се бият с мен, или не желаеха. Стигнахме до Ото Валин, който каза, че приема. Толкова е просто всичко.

Аз обаче не съм изненадан от решенията им, защото ще ритам задниците им. На единия обратно до България (Пулев), на другия до Русия (Поветкин) – всеки ден от седмицата, по два пъти в седмицата, изцепи се Тайсън Фюри.

Кобрата ще затвори устата на клоуна Тайсън Фюри, избухна по-рано мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев пред България днес. Имаше предложение, но то беше несериозно. Видяхме се с Боб Аръм в Лос Анджелис. По това време чакахме как ще се развият събитията около реванша между Джошуа и Руис. Целта на Кубрат винаги е била да се бие за титла. В момента Фюри е по-интересен с изявите си на клоун в Лас Вегас. Като говорим за отказани противници, той не се осмели да се бие с кубинеца Роберт Алфонсо (19 победи, 9 с нокаут и 1 равенство). Вместо това избра Ото Валин, който видяхме как се мъчи в София срещу Рафаел Зумбано Лав, допълни пловдивският промоутър.