Боксовата легенда Флойд Мейуедър намекна, че може да се завърне в големия спорт, но ако го направи – това ще бъде само в смесените бойни изкуства. Последният му мач на ринга бе срещу шампиона в UFC Конър Макгрегър, превърнал се в най-скъпия в историята. Флойд победи, но заяви, е готов да даде реванш на ирландеца в октагона.

Животът без спорт преминава отлично, заяви Флойд. Но както всички знаят, аз приключвам моята кариера, но след това се завръщам. Дали това може отново да се случи? Да, но ако го направя, ще е само в UFC. Договоря ли се с Дейна Уайт, ще видите голям бой. Мога да се срещна с Конър Макгрегър, така и да направя няколко двубоя. Колкото до бокса, ще се повторя, че повече няма да се завърна на ринга, допълни големият боксьор.

Има защо Мейуедър да говори за това. Защото парите го устройват. Това ще се случи. Много съм уверен, каза президентът на UFC Дейна Уайт. Шампионът на UFC в полу-средната категория Тайърън Уудли пък разкри пред феновете, че той е поел ролята на треньор, за да помогне на Флойд в прехода си към ММА.