Промоутърът на световния шампион по бокс Антъни Джошуа е отправил смехотворна оферта към Тайсън Фюри за мача на 13 април на Уембли, за който британецът търси противник. Това разкри мениджърът на Фюри Франк Уорън. Офертата на Еди е смешна в сравнение с онова, което струва Тайсън. Джошуа отхвърли 80 милиона долара за два мача с Уайлдър и сега няма как да си върне тези пари. Балонът започна да се пука. Няма как повече да се появява по разни плакати и само с това да продава по 80 000 билета, иронично коментира Уорън.

Той потвърди, че приоритетът за Циганския крал е срещата реванш с Уайлдър, която бе насрочена служебно и от Световния боксов съвет. Двамата трябва да организират мача за май месец и да се разберат за разпределението на приходите до 5 февруари. В противен случай ще последва служебно такова – 60 на 40 процента в полза на шампиона на WBC Уайлдър.

Първият мач на 1 декември в Лос Анджелис завърши без победител, но според Уорън Тайсън Фюри е бил ограбен от съдиите. Затова ще настояваме за независими рефери – нито от Великобритания, нито от САЩ. Ако боят е в Лас Вегас това ще усложни нещата, тъй като Атлетическата комисия на Невада работи с местни съдии. Но можем да помислим и за друго място – например Ню Йорк, завърши Франк Уорън.