Световният шампион по бокс Антъни Джошуа се закани на предстоящия си съперник Джоузеф Паркър. Двамата ще кръстосат ръкавици на 31 март в Кардиф.  Уча се от всеки мач, както и от всеки тренировъчен лагер. Чувствам, че в момента съм различно животно от последния ми мач с Карлос Такам. Сега съм по-изпипан като боксьор. Вече работя не само здраво, но и умно, превръщам се в истински студент на бокса, похвали се Джошуа пред Скай спортс.

Британецът обаче не подценява противника си. Паркър е феноменален шампион, който ще иска да се докаже. Всеки, с когото се бия е с 30 процента по-добър, отколкото впреди, когато съм го гледал, не се съмнявам, че и с Джоузеф ще бъде така, допълни световният шампион.  Не мога да дам прогноза как ще протече мача, но едно е сигурно – ще има здрави удари, зрителите на първите редове ще чуват звука от търкането на кожените ръкавици, ще има кръв на ринга, обеща още Антъни.

Според него характерът на Джоузеф Паркър е странен. Той и неговият екип са едни на сцената и съвсем различни зад кулисите. Видях имейли, които са пратили на моя мениджър Еди Хърн. Готови се да се ръкуват с теб, но зад гърба ти говорят съвсем други неща. Такива хора не са мой тип, признава Джошуа.