Световният шампион по бокс Антъни Джошуа разкри кога смята да нокаутира американеца Джарел Милър. Двамата ще се бият на 1 юни в Ню Йорк, а на вчерашната първа пресконференция прехвърчаха искри, като Милър изблъска британеца на сцената.

Ще го нокаутирам някъде около осмия рунд. Ще го залепя за ринга като пощенска марка. Той не може да се мери с шампиона, закани се Джошуа в интервю за американско радио. Притежателят на 4 от 5-те пояса в тежка категория отговори и на намеците на противника си, че употребява допинг. Проверяват ме по 3 пъти в месеца, което прави 26 пъти годишна, каза Джошуа.

Междувременно промоутърът на британеца Еди Хърн разкри кога може да се очаква битка между Джошуа и шампионът в полутежка категория – украинецът Олександър Усик. Хърн държи правата и на двамата.

Усик първо ще проведе бой през месец май, с който ще дебютира в тежка категория. Вероятно негов съперник ще е Александър Поветкин. След това Александър ще проведе още един бой. А после, най-вероятно, WBO ще го направи задължителен претендент за световната титла на Джошуа. Предполагам, че тяхната битка ще се проведе през пролетта на 2020 година, заяви Еди Хърн.