“Точно както очаквах. Аз излязох да се забавлявам на ринга и така и стана. Исках да покажа на Деян, че мачът ще е съвсем различен отпреди три години и така и се получи. Мисля, че той видя от първо лице, че нещата доста са се променили от тогава. Той не искаше да играем пет рудна, докато аз бях подготвен и за петте. Бях готов да приключа мача и по-рано, както се и получи. Всичко мина по план”, заяви Илиев пред Sportal.bg.

Той бе попитан и за атмосферата в залата и за подкрепата от феновете ла Левски, която получи по време на целия двубой.

“Винаги феновете на Левски са идвали да ме подкрепят на мачовете ми, за което съм им безкрайно благодарен.Този път бяха още повече. Благодаря им, че запазиха самообладание, въпреки провокациите от другата агитка. И те добре се представиха и съм доволен от еуфорията, че имаше съревнование. Агитката на ЦСКА ме провокираха, но и това е част от шоуто. Адреналинът се вдига, все пак приключих мача с нокаут. Атмосферата ме зареждаше, но на ринга гледах да се изолирам от това нещо и да се фокусирам в мача. Натрупах опит през годините и запазих самообладание”, допълни боецът.

“Това бе точка, която исках да сложа тук за България. Миналият мач беше равностоен и тогава съдиите му дадоха победата на него. Аз нямаше да имам нищо против, ако беше дошъл и ми беше казал: “Данка, мачът беше равностоен”. Тогава щях да му стисна ръката. Той каза, че едва ли не ме е пребил. Сега му показах какво е пребиване”, каза още кикбоксьорът.

Накрая той бе попитан дали би се съгласил да се изправи за трети път срещу Топалски.

“Спорд вас има ли смисъл от трети мач? Аз мисля, че няма. За мен бе важно да сложа точка на този спор, който бе поставен под въппрос. Аз го поздравих. Както казах и преди, защото той малко перифразира моето първоначално предложение да играем двамата, защото аз винаги искам да се бия с по-силни противници, винаги съм му имал респект, защото той е спортист от много години и съм искал да се съревновавам с най-добрите. Тогава той беше най-добрият в тази категория и исках да премерим сили. Но сега му показах кой е по-добрият”, завърши Илиев.