Залата по бокс зад Спортното училище светна с ремонт за 50 000 лева, похвалиха се от клуба Юнайтед спорт, който стопанисва съоръжението. Въпросната сума е отпусната от Община Пловдив, като 33 000 лева за заделени за ремонт на покрива, а 18 000 – за материално-техническо оборудване. Самият клуб също е заделил средства. Резултатът е една наистина перфектна зала, която видяха гостите на официалното откриване. Сред тях бяха олимпийските ни медалисти в бокса – Александър Христов – вицешампион от Атланта 96 и Иван Михайлов – трети на Игрите в Мексико през 1968 г., както и представители на боксовите клубове Ботев и Първенец и легендарният футболист на Локомотив Пд Гочо Василев.

Това е поредното доказателство, че когато си подадем ръка, нещата се случват, каза зам. кметът по спорта Георги Титюков, който не пропусна да пробва новото съоръжение заедно с шефа на отдел Спорт към Общината – Петьо Зехтински. С помощта на спортното министерство ремонтирахме залата по щанги „Милен Добрев“, сега се насочваме към залата по джудо, допълни той. Титюков добави, че се обмисля вариант за поставяне на фотоволтаици на покрива, които зимата да отопляват, а през лятото да охлаждат залите. Така ще превърнем тези съоръжения в енергоспестяващи, тъй като консумативите са много тежко перо за клубовете, каза зам. Кметът.

Когато основахме клуба преди 14 години залата бе в окаяно състояние. С помощта на приятели и спомоществуватели направихме ремонт, но вече 12 години нищо не бе пипнато. Благодарни сме на Община Пловдив за помощта. Амбициите ни са огромни, надяваме се от тази зала да излязат олимпийски медалисти и шампиони, заяви президентът на Юнайтед спорт Димитър Добрев – Мутата – бивш професионален боксьор с 10 победи от 10 мача на профи ринга, всички с нокаут.