Световният шампион по бокс в тежка категория Анди Руис  не е дал потвърждението си, че е съгласен да се бие на реванша с Антъни Джошуа на 7 декември. Вече бе официално оповестено, че боят ще бъде в Саудитска Арабия, която даде солидна оферта от 100 милиона долара. Дотам се стигна, след като промоутърът на Джошуа настояваше мачът да бъде в Кардиф, но Руис отказа да се изправи срещу Джошуа във Великобритания.

Едната страна заяви, че двубоят ще бъде на 7 декември в Саудитска Арабия, но от другата страна не сте чули още нищо, нали? Има си причина за това, коментира треньорът на мексиканския боксьор Мани Роблес. Всъщност Анди е готов да се бие навсякъде, защото е истински шампион, допълни той.

Потвърждение обаче все още липсва, а според медиите в САЩ причината е, че Руис не е доволен от хонорара си, който предвижда 10 милиона долара. Мексиканецът, който отне 4-те титли на Джшуа на 1 юни в Ню Йорк, настоява за повече пари, но това едва ли ще затрудни организаторите в арабската държава, смятат в САЩ.