Анди Руис призна, че тримесечните купони и празненства след победата му срещу Антъни Джошуа на 1 юни в Ню Йорк са основна причина за загубата му на реванша снощи. Джошуа го победи в 12 рунда и си върна 4-те титли.

Трите месеца на купони и празненства ми се отразиха. Следващият път ще слушам повече треньора си и баща си. И ще подходя по-сериозно. Добре съм, просто съм малко разочарован. Трябваше да ги послушам. Опитах се сам да си водя тренировките, а не трябваше. Нямам извинение… партитата и всички тези неща ме съсипаха, призна Руис.

Думите на мексиканеца възмутиха истински шампиона на WBC Дионтей Уайлдър. Преди мача Руис каза, че се справя отлично и се подготвя много добре. Накрая какво стана? Чухте го какво каза след края на мача - бил ял много, не тренирал усилено. Какво, по дяволите? Аз лично не станах шампион, за да мога просто да кажа, че някога съм печелил титлата и да се хваля само с това. Майната им на такива глупости. Аз съм шампион и съм част от световния бокс, за да оставя голямо наследство, категоричен беше Уайлдър в специален материал на "The Athletic", посветен на двубоя Джошуа - Руис. Критиките към мексиканеца не са неоправдани, като се оказа, че той е наддал близо 8 килограма за реванша си срещу Джошуа.

Антъни Джошуа се върна на тронаБританецът победи Анди Руис в 12 рунда в реванша Саудитска Арабия