45-годишният мъж, който тази нощ беше намерен намушкан с нож кв. "Кючук Париж", се е скарал с млад военен. Както вече ви съобщихме, военна полиция е отцепила мястото, което е индикатор, че в инцидента е участвало лице с военен статут - оказа се, че това обаче не е жертвата, а нападателят.

Млад военен, който е ходил по мисии и който към момента е бил домоуправител на вход и се казва Ангел, се е скарал с мъж. По непотвърдена информация на Блиц младият военен е ходил по мисии и е бил съсед на наръгания. Снощи между Ангел - така се казва военният, и опонента му избухнал скандал, вследствие на който Ангел извадил нож и намушкал мъжа. Тази сутрин ножът е намерен окървавен в кошче за боклук. Арестувани са Ангел и съпругата му.

В момента има разпъната жълта лента по средата на междублокова улица, която се грижи веществените доказателства да останат непокътнати. Както TrafficNews.bg съобщи, инцидентът е станал в междублоково пространство в Кючука. Раненият е закаран в Спешна помощ след 23.00 часа снощи, минути след пробождането. От Центъра за спешна медицинска помощ потвърдиха, че техен екип е пристигнал на местопроизшествието, а мъжът е хоспитализиран в Университетска болница.

Все още няма информация за състоянието на мъжа.

Четете още: Намушкан човек в Кючук Париж, нападателят се издирва СНИМКИ

Очаква се органите на реда в Пловдив да излязат с официално съобщение по случая. 

Военна полиция и към този момент е завардила улицата, провеждат се огледи  - четете повече ТУК

Ето какво казказаха съседи за TrafficNews.bg

Очаквайте подробности!