Този път нещата няма да утихнат, Цветан Цветанов ще трябва да подаде оставка, след като се върне от САЩ. Това обяви пред bTV доскорошният депутат от БСП Славчо Велков по повод скандала "Апартаментгейт".

Оставка може да се очаква в качеството му на председател на парламентарна комисия, на зам.-председател на ГЕРБ и на шеф на предизборния щаб на партията, каза Велков.

Според него в атаката срещу Цветанов става въпрос за приятелски огън.

"С такава информация кой би могъл да разполага. Аз мисля, че тази информация е доставена на съответната медия. Знаете, че източниците не се разкриват. Тя е доставена от не по-малко високопоставен човек от г-н Цветанов и за доставянето на тази информация има санкция на още по-високопоставен, над г-н Цветанов", уточни бившият депутат от БСП.

"Ако Цветан Цветанов не подаде оставка, рискът ГЕРБ да загуби изборите е голям", коментира още Велков.

Зам.-министърът на спорта Ваня Колева подава оставка в понеделникТя е съседка на Цветан Цветанов в престижния столичен квартал "Изток"

Цецка Цачева подава оставка заради апартамента в кв. "Изток"Тя е била привикана за обяснение в кабинета на премиера Борисов

А пък Цветанов пита: Кой ще ми се извини, когато се установи, че няма нередности? ВИДЕО"Апартаментгейт" бил компромат, обслужващ нечии интереси за евровота