Нелепото поведение от страна на кандидат-депутатите от листата на Корнелия Нинова в Пловдив продължава с пълна сила, след като шестият в листата Минка Сърнешка блесна с нова изцепка. Бившият общински съветник вече веднъж си навлече гнева на мнозина жени социалисти под тепетата,след като се застъпи за легализация на проституцията в България. Този път Сърнешка влезе „под прикритие” в проекта на укриващият се от българските власти Васил Божков.

По време на живата връзка на Черепа от Дубай в Пловдив, най-изненадващо Сърнешка се включи в хвалебствията към Божков.

„11 години съм работила за Вас. До 2005 година бях управител на бинго зали.  Моето мнение за Вас е прекрасно!  Поздравявам Ви, че направихте тази партия, успех на всички кандидати”, каза Сърнешка към Божков в центъра на Пловдив. Видеото е част от агитационните материали, които поддръжниците на Черепа разпространяват.

Припомняме, че откровена пропаганда за други формации извършва и петият в листата арх. Костадин Палазов,чийто профил е пълен с послания от Мая Манолова.

За небивалиците на кандидат-депутатите на Нинова в Пловдив, вижте в линка:

 

„Новите” в листите на БСП в Пловдив: За легална проституция, „просто правителство” и… Мая МаноловаКандидат-депутатите на Нинова блестят с бисери в профилите си в социалните мрежи