Жената, пометена тази сутрин от автомобил на булевард „Никола Вапцаров”, се свърза с наш репортер, за да разкаже за инцидента, който е претърпяла на печалното кръстовище. Както TrafficNews.bg съобщи, лек автомобил, шофиран от жена, блъсна пловдивчанка на пешеходната пътека пред "Камео" в Кючук Париж.

Катастрофа в Кючука! Блъснаха жена на пешеходна пътека СНИМКИ и ВИДЕОПострадалата е откарана в болница

Пострадалата бе откарана в УМБАЛ”Свети Георги” след инцидента.

 25-годишната Борислава е със сътресение, множество охлузвания, рани по лицето и шевове на брадата. Ръката й е счупена и е с гипсова шина.  

„Дамата въобще не спря. Тъкмо оставих детето в детската градина и тръгнах на работа. За мен светеше зелено и изведнъж колата ме помете. Според мен, шофьорката мина на червено. Тя излезе от колата и започна да плаче, изпадна в шок”, разказа пред наш репортер Борислава.

„За едно съм благодарна, че по време на инцидента детето ми не беше с мен”, допълни 25-годишната майка.

Само за няколко месеца за пловдивчанката  това е пореден инцидент на пътя. През април тя е била пътничка в автомобил, който бе смачкан от друга кола в Смирненски. Произшествието стана на улица „Лерин”.

Пострадалата пловдивчанка в мелето в Смирненски: Шофьорката се оправда, че била на зъболекарБорислава е категорична, че ще търси правата си по съдебен път

Сблъсъкът бе сериозен, при който пострадаха две жени. Една от тях бе Борислава, която бе със сътресение.  Виновната шофьорка била с нередовни документи. Тогава й бе наложена глоба за 200 лева.

И към този момент виновният автомобил на булевард „Никола Вапцаров” все още е на мястото на инцидента. Екип на полицията  продължават работата по случая.