Фитнес зала от типа "направи си сам" е отворила врати насред гората край Гребната база в Пловдив. Сред дърветата можете да видите най-причудливи саморъчно изработени уреди за поддържане на физическата форма.

Короните на няколко дървета са превърнати в истински въжен дворец за катерачи, от различни подръчни материали са изработени лостове, лежанки. Освен за силови тренировки има място и за кардио.

Мястото, което иначе е скрито от листата на дърветата, в момента е загубило маскировъчното си прикритие заради сезона. Създателите му дори са си осигурили всички необходими средства за почистване и поддръжка на невероятния "форест" фитнес, а малки столчета чакат уморените от тежки физически усилия. 

Горската зала за тренировки изглежда като същински оазис за ентусиастите, предвид че всички фитнес зали са затворени със заповед на министъра на здравеопазването. В този случай обаче личи явно, че креативността надделява и преодолява всичко, а и очевидно желанието да тренираш не може да бъде победено от един коронавирус...  

Ето я и саморъчната фитнес площадка: