Възрастният пловдивчанин, надраскал с ключ паркирани коли в близост до дома му е установен от полицията. Това съобщи до TrafficNews мъжът, чийто видеорегистратор засне грозната проява на мъжа преди няколко месеца. 

Тогава той разказа, че никога не е виждал въпросния мъж, нито е имал пререкания с него. Хулиганската проява вероятно е породена от раздразнението му, че някой се осмелява да паркира на улицата до входа му.

Освен, че мъжът е установен, извършителят е покрил и разходите по ремонта на автомобила, който той е повредил.

„Има развръзка по случая. Благодарение на инспектор Пешински от 4-то РУ извършителят бе намерен и същият ми покри разходите по ремонта. Честно казано нямах вяра в полицията за разкриването на подобни случаи, но след случилото се мнението ми се промени. Апелирам хората да се обръщат към компетентните органи, а не да търсят саморазправа”, споделя пловдивчанинът.

Припомняме, че случката се разви в кв. Съдийски на ул. „Хан Аспарух” 135. От предоставения до медията ни клип ясно се вижда как възрастният човек драска с ключ или друг остър предмет по колата. Тя е надрана от всички страни.

„Нито познавам човека, нито съм го виждал досега, за да имаме каквито и да е пререкания. За мен вече е късно, но се надявам да предпазя други хора, спиращи в района, а и всеки да си получи заслуженото. Подал съм сигнал в полицията, но да видим”, разказа тогава читателят ни.

Грозно! Възрастен пловдивчанин драска коли с ключ, паркирани до дома муПотърпевшият шофьор твърди, че никога не е виждал мъжа, нито е имал конфликт с него