Таван в един от подлезите на Пловдив се руши. За това сигнализираха читатели на TrafficNews, които разказаха, че са забелязали парчета мазилка на земята в пешеходния подлез, който се намира до пловдивския панаир.

Читателите ни разказаха, че според тях таванът в подлеза се руши, като това ги обезпокоява, когато им се налага да преминават през него. Споделят, че мястото, от което е паднала мазилката е обезопасено, но все пак докато не бъде извършен ремонт не се чувстват спокойни.

„Таванът се е откъртил, а това е притеснително. Всекидневно от тук минават стотици хора и не е нормално да падат парчета мазилка върху главите на хората”, споделят читателите ни.

По този повод се свързахме с кмета на район „Северен” Венцислава Любенова, която заяви, че в момента, в който е разбрала за проблема е изпратила комисия на място, която да установи какви са щетите. Добави, че е информирала общината и мястото е било обезопасено.

Към този момент не са получени средства от бюджета, но уверява, че в момента, в който това се случи, процедурата по ремонта на тавана в подлеза ще е едно от първите неща, които ще бъдат задействани.