Ремонтираха разкопаната ул. „Съединение”, намираща се до ДКЦ в Тракия след публикация на TrafficNews. Напречното разкопаване, беше свързано с присъединяването на нова сграда към ВиК мрежата. Наскоро наш читател сигнализира, че на 30 юли сутринта строители са разкопали улицата и са си тръгнали. 

Той твърдеше, че тогава служителите са разкопали улицата по цялата й ширина, засипали са я с чакъл, изкъртили са антипаркинг колчетата и са зарязали улицата в това състояние. Обектът обаче не е бил обозначен, а оттам минава голяма част от градския транспорт на града.

„Колите си карат нормално и като минат през чакъла хвърчат камъни. Пешеходците притичват като под обстрел....видно от снимките, дано не стане някоя беля”, разказа тогава пловдивчанинът.

След получаването на сигнала TrafficNews сигнализира общинския инспекторат за опасния строеж. По общинските наредби такъв тип дейности трябва да се обезопасяват при приключването на работния ден.

Пловдивчанин: Разкопаха улицата и си тръгнаха, камъни хвърчат по пешеходциЗа пореден път строители си оставиха ръцете присъединяване на сграда към ВиК мрежата