Прокуратурата в Пловдив се самосезира след материал на TrafficNews, в който съобщихме за побой между мъж и жена, възникнал на булевард в Пловдив. Районна прокуратура-Пловдив разпореди проверка във връзка със случая, развил се на бул. „Шести септември“ в централната част на града. Според изнесените данни шофьорите - мъж и жена, си нанесли удари на пътното платно.

Проверката е образувана за извършване на хулигански действия при управление на моторно превозно средство. Разпоредено е тя да се извърши от служители на Второ РУ.

Припомняме, че читатели на медията ни сигнализираха за мъж и жена, които се бият на един от най-натоварените булеварди в Пловдив. Те разказаха, че мъжът е преследвал жената с автомобила си по бул. „Шести септември”.

Споделят, че сивото ауди, в което се е движил мъжът е преследвало черния мерцедес, шофиран от дамата по пловдивските булеварди. След гонката и двамата спират, слизат от автомобилите си и започват да си разменят удари. От кадрите предоставени до медията ни се вижда как жената налага с ритници и шамари мъжа, а той я блъска и също я удря по лицето.

Автомобилите за кратко блокирали движението по булеварда, като десетки пешеходци и шофьори са станали свидетели на случващото се, като някои са се стекли и на помощ.

Не е ясна причината за проявената агресия, като читателите ни са на мнение, че най-вероятно става въпрос за личен конфликт. След като са се качили в автомобилите си след сбиването, мъжът е продължил да следи жената и спорът е продължил, този път обаче без насилие като се вижда как мъжът обяснява нещо и ръкомаха на свален прозорец, след което тръгва.

Срокът за приключването е едномесечен.  

Скандално! Мъж и жена си разменят ритници и шамари на булевард в ПловдивТова се случва след преследване на един от най-натоварените булеварди в града