Опасното дърво, застрашаващо пловдивчани в Кършияка, ще бъде премахнато до дни. Това стана след публикацията на TrafficNews и сезиране на ОП „Градини и паркове”. Общинското предприятие взе мерки след подаден сигнал до медията ни, който предадохме към тях.

По думите на нашите читатели то е било изгнило и е било надвесено, като всеки един  момент може да стане инцидент ако то падне. Живеещи в района бяха притеснени от състоянието на растението и затова настояваха за незабавното му премахване.

След направеното обследване от експерти на "Градини и паркове" е установено, че дървото, намиращо се на улица "Хан Пресиян" №8 - кръстовище с улица "Златю Бояджиев",  е прогнило и трябва да бъде премахнато. Очаква се да бъде издадена заповед от кмета на район "Северен". От общинското предприятие заявиха още, че вероятно процедурата ще е с приоритет , защото става въпрос за изгнило дърво.

Пловдивчанин: Опасно дърво застрашава минаващи в Кършияка, може да се стовари всеки моментTrafficNews предаде сигнала към ОП "Градини и паркове", които ще посетят мястото днес