"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя – Реквием за родовото проклятие.

Родовото проклятие е зло, което децата наследяват от своите родители и след това предават на потомците си. Промяната и развалянето на съдбата по чуждо желание е съвсем реално и се случва ежедневно. Някои хора в гнева си са готови на всичко - дори да прокълнат цели поколения напред.

Какво е в същността си родовото проклятие: накратко, енергийна програма с деструктивно въздействие. Тя е целенасочена към един човек, но е програмирано да се предаде по наследство в следващите поколения. Достатъчно е да се провини един единствен предтеча, за да страдат всички негови потомци.

Родовото проклятие може да вреди столетия, ако не бъде изчистено, деактивирано, премахнато. Подобно проклятие не се прави случайно или неволно. Обикновено поръчителят и извършителят знаят точно как искат да навредят. За да бъде родово едно проклятие, то трябва да засяга повече поне двама души от семейството и те да са от различни поколения - баща и син, майка и дъщеря, дядо и внук и т.н. Обичайно страдат повече хора, но двама е минимумът.

Родово проклятие по женска линия

Деструктивната програма се предава от майки към дъщери. Подвластни са й само децата от женски пол. Подобни проклятия засягат типично женските сфери като бременността и раждането. Обичайно се проклина за безплодие, за бездетие, за раждането на деца с малформации или тежки заболявания, за ранна смърт на децата. Такива жени претърпяват тежки депресии след раждане, неглижират грижите за детето и му причиняват страдания. Друга насоченост на женските проклятия е безбрачие, развод или ранно овдовяване. В последния случай любимите мъже умират без време при инцидент или от тежка болест.

Мъжко родово проклятие

Деструктивната програма се продава от бащи на синове. Подвластни са й само децата от мъжки пол. Този тип проклятия засягат типичните за мъжете сфери на дейност - осигуряване на семейството, дома, парите, прехраната. Средствата за разваляне на съдбата са по-разнообразни - алкохолизъм, пристрастяване към наркотици, хазарт, онкологични патологии, проблеми с психиката и самоубийства. При наличие на родово проклятие, трябва да се работи фино с материята, човекът да има умения да влияе на съдбата, като изчисти заложените вредни програми индивидуално от всеки.

Съветът към всички е да внимават много с думите, защото понякога в яростта си ние сме способни да зареждаме със свръх негативна енергия мислите си, които изричаме на глас. Такива отношения между братя например, могат да водят до алкохолизъм в рода. Делби на имущество, при които в семейството се карат, се наказват пък с психически заболявания.

Подозираме родово проклятие: какво да правим? Да се обърнем към специалист или да опитаме сами с някакъв домашен ритуал? Има много „за“ и „против“ и двете тези. В първия случай ще похарчим определена сума пари, защото специалистите не работят безплатно, а във втория случай не сме сигурни за резултата.

Как да се прекрати родово проклятие

Каквото и да изберем, ще е положителна стъпка напред. Едно категорично не трябва да правим: да пренебрегнем признаците и да оставим случващото се без противодействие. Напротив, трябва да се действа срочно, защото ефектите от магията са тежки и докато се чудим, може да пострада още някой.

Маговете, ясновидците, ходжите и другите типове специалисти, които премахват магии и проклятия, твърдят, че качествено премахване е възможно само от професионалист, който има опит с подобни ритуали. Те утвърждават, че въздействието е прекалено силно, прекалено добре закрепено във времето, за да се премахне с леки средства, каквито владеят обикновените хора.

Няколко довода „за“ специалист:

- Той или тя, вижда ситуацията по-мащабно и на тънко енергийно ниво. Може внимателно да премахне енергийното въздействие от целия род, а не само от обърналия се към него клиент;

- Той поставя защита от потенциални въздействия и рецидиви в бъдеще;

- Довежда работата до край, изключва се вероятността от частично сваляне на проклятието, при което клиентът получава облекчение, но след време програмата отново се активира.

Обаче да се намери добър професионалист, който гарантирано да ликвидира въздействието, е трудно. Нужно е да изучим реални отзиви в интернет, да се включим в специализирани форуми, където хората описват своя опит и препоръчват отделни личности. И пак няма сигурност, че ще получим правилна насока.

Оптималният подход е друг - да дадем ход на своята интуиция и да й позволим тя да ни заведе при правилния човек. Той трябва да ни се хареса и да изпитаме доверие към него. Не се доверявайте на магове или ходжи, които са ви антипатични и предизвикват вътрешно неприемане.

Свалянето на родово проклятие е скъпа услуга, защото е трудна и изразходва колосално количество енергия. И все пак внимавайте, това също е бизнес и в него има шарлатани. Те ще ви заблудят, че проклятието е свалено и още някой ще пострада, докато се усетите, че работата не е свършена.

  

Подбрал за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.