"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя – Какво означава Пламък-близнак.

Знаем за астрален близнак, за сродна душа също, а знаем ли з за Пламък - близнак?

„Пламъкът - близнак“ не е непременно романтична сродна душа или това, което някой може да нарече „единственият“ - но те винаги ще променят живота ви, често от първия път, когато пътищата ви се пресекат. Много хора приемат, че връзката с пламък близнак е същото нещо като романтична сродна душа и използват термините взаимнозаменяемо, ала това са напълно различни неща.

Например, имали ли сте някога платонично приятелство, което се е чувствало толкова дълбоко, колкото всяка романтика със сродна душа, което може би ви е оставило с подобни бойни рани и истории за епични приключения? Или може би започвате нова работа, очаквайки да мразите колегите си, но в крайна сметка намирате ментор, който се чувства като родител, който ви е липсвал. „Това дори може да бъде връзка родител-дете и определено не трябва да е романтично“.

И така, какво е в същност пламък - близнак?

Противно на общоприетото схващане, понятието пламъци близнаци не е същото като сродните души. Дори не е нужно вашият пламък близнак да е някой, в когото се влюбвате (въпреки че често е така). „Този ​​вид връзка е на високо ниво, основана на душата, и не е свързана с романтика. Става дума за духовно израстване“. "Срещаш ги и животът, започваш да виждаш света по различен начин. Този вид връзка върви в двете посоки, което означава, че не е еднопосочна духовна улица. Когато срещнете своя пламък-близнак, той/тя завинаги ще променят живота ви и ще направите същото за тях.

Кога можем да срещнем своят пламък - близнак?

Обикновено това се случва в периодите, когато вашия зодиакален знак попадне в слънчевият ви знак - асцендент. Например, вие сте зодия Дева със слънчев знак Везни, И когато зодиакалният ви знак попадне във Везни, тогава има голяма вероятност да срещнете вашият пламък - близнак. Пламенната връзка е най-силна, когато зодиакалният знак има съвпад с асцендента, Дева в Дева.

Каква е връзката с пламъци близнаци?

За разлика от партньорите в живота - това, което считаме за връзки със сродна душа или „единственият“ – връзките с пламък близнак са интензивни и предизвикателни връзки, които ни принуждават да се справяме с нашите неразрешени проблеми и чрез изпитания, премеждия и пробиви да станем по-голям човек . Поради тази интензивност е необичайно пламъците близнаци да бъдат в партньорство за цял живот. По-скоро те са хора, които влизат в живота ви за определен период от време, за да ви помогнат да израснете и да ви насочат по пътя. „Обичайно е тези връзки да се разпаднат, защото са много трудни за поддържане“.

Какво ще стане, ако скъсам с моя пламък - близнак?

Вие може да скъсате с вашия пламък - близнак, независимо от това дали раздялата е романтична или платонична, и ще боли. Тъй като връзките с пламъци -близнаци са толкова интензивни, раздялата обикновено е също толкова тежка. Може да преминете през период на скръб и през това време е важно да плачете колкото искате и да оставите цялата болка да излезе..

„Повечето от пламъците - близнаци не са завършили със своя пламък близнак, а са завършили със сродна душа на високо ниво. Не мисля, че пламъците- близнаци са предназначени да бъдат връзка за цял живот. Вярвам, че те са предназначени да бъдат този катализатор. То води до рани, които може да носим от минали животи или травма на предците, или дори в този живот“.

Мислете за вашия пламък - близнак като за катализатор. Добре е, ако връзката приключи , дори и да е доста болезнено поради нивото на интензивност. Вашият пламък близнак не е човек, когото трябва да чакате, тъй като не всеки среща такъв в този живот. Ако откриете по съдба или стечение на обстоятелствата, не очаквайте те да бъдат ваш партньор в живота или да ви осигурят безусловна любов, това е друг тип връзка. Вашият пламък-близнак може да се появи отново в живота ви и може да сте приятели за цял живот. Но когато става въпрос за дългосрочни ангажименти като брака, вашата сродна душа е съвсем различна игра.

Тъй като връзките с пламъци близнаци съществуват на толкова високи нива на топлина, романтични или дори като приятели, пламъците близнаци могат да влязат в цикъл на раздяла и събиране отново. Моля, опитайте се да не правите това. Когато дойде времето, пуснете ги. Рециклирането на болката под формата на връзка на включване и изключване само ще направи раздялата по-трудна.

Може да се почувства (или може да се е почувствало) като космическа искра, когато срещнете своя пламък близнак. Те може да изведат някои от най-предизвикателните уроци, които ще научите и завинаги ще променят хода на живота ви - и вие ще направите същото за тях. Връзката ще ви постави на правилния път и ще ви помогне да се изправите и да излекувате неразрешени рани. Мислете за своя пламък близнак като за искра, решаваща и за някой, когото винаги ще помните. Но не само че е наред, но и напълно нормално връзката да не продължи вечно.

Раздялата е мощно време на трансформация. Когато сте готови, раздялата след пламъка на близнаците е идеалното време за преобразяване, както духовно, така и физически, така че опитайте нов цвят на косата или грим, който преди ви е плашил. Ако можете да преживеете раздяла с пламък близнак, вие сте достатъчно силни, за да  играете с пастели  или най-накрая да се научите как да четете рождени карти. И да, позволено ви е да потърсите и рождената (натална)карта на вашия пламък близнак.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa