Така е изглеждал бюфетът на Данов хълм "Младежка среща", построен по проект на арх. Никола Овчаров и открит на 19 февруари 1933 г., припомня администраторът на фейсбук групата Акция "Фото Пловдив" Павел Кочев. 

През юни 1975 г. градската управа го разрушава и лишава поколения пловдивчани от красивата гледка, придружена от компанията на леки блюда и напитка в приятелски кръг. Казват, че намерението е било да се построи нещо по-голямо (да надскочи създаденото в Царство България), но "надскокът" не се осъществява.

Пространството в седловината между двата хълма, които съставляват масива на Данов хълм, е била грижливо уредена с езерце с фонтан и китна градинка. До площадчето се е достигало и с автомобил, както и пешком от много страни.

За съжаление мястото отдавна е загубило голяма част от очарованието си. Всички подпорни стени са нашарени с графити, езерцето отдавна е пресъхнало, а сама пре предишната доброволческа акция бяха изкарани повече от 10 чувала с пластмасови бутилки, кенчета и опаковки. 

През 2020 година местната власт се опита да прокара идеята заведението на хълма да бъде възстановено, а районът облагороден. Предложението обаче бе прието на нож от местни активисти и потъна в небитието. По стените на хълма и  по скалите ежедневно се появяват нови надписи и рисунки и въпреки, че спорадично се почистват , районът изглежда изключително занемарен.

Може би след реставрацията на Градската градина , е време граската управа да помисли и за Данов хълм, който предлага една от най- незабравимите гледки на пловдивчани и гостите на града. 

Народът на Вазов решава: Да носи ли Градската градина името на великия поетКметът на район "Централен" подкрепя идеята и смята да я подложи на широко обществено обсъждане

Почитатели на Тупак си тръгнаха от Сахат тепе с полицейски ескортОбщинска полиция задържа тийнейджърите, докато "украсяват" с графити стара стена на тепето