С наближаването на най-дългоочаквания миг за всеки ученик – абитуриентският бал, емоциите започват да се нажежават. Зрелостниците започват да измислят и подготвят атрактивни начини да изненадат и поканят класните си ръководители или любим преподавател на бала си.

И тази година не е изключение – с екипа на TrafficNews.bg се свързаха абитуриенти от 12з клас на Строителния техникум. Те вече са организирали поканата за тяхната класна Петя Костадинова.

Учениците познават добре класния си ръководител и знаят, че госпожа Костадинова е почитател на гайдите, както и на народната музика, затова решават тяхната покана да е точно в този стил.

В народни носии, с гайди и народна музика, както и с много дим, учениците посрещат класната си пред входа на Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Камен Петков“, за да отправят поканата си. След което всички се хванаха на хоро, а класната на 12з клас г-жа Петя Костадинова изглежда видимо развълнувана от жеста, който нейните възпитаници са подготвили.