Двата протеста в Пловдив се сляха и акостираха пред офиса на ГЕРБ, където демонстрантите започнаха да замерят сградата с яйца. 

Митинга на Съединение започна вяло. Асен Костов обяви, че ще съди областният управител Дани Каназирева за нейни изказвания от предходния протест, когато демонстрантите отидоха до сградата на губернатора. 

Протестиращите направиха шествие по Главната улица, придружено с нецензурни епитети и грозни скандирания "Свещи и цветя за Борисов и Гешев". Спряха се пред сградата на Община Пловдив, където опънаха 100-метров трибагреник. 

Подкрепени от протестиращите от "Да, България", които по-рано направиха странен перформанс с чупене на тикви, демонстрантите задружно се отправиха към централата на ГЕРБ. Яйца полетяха към сградата, а Андреев и уволненият актьор Даниел Михайлов разлепиха множество стикери на обществена поръчка от район "Северен" по партийния офис.  

Шествието продължи с блокада на бул. "Цар Борис III  Обединител". После демонстрантите се отправиха по моста на Панаира към кметството на район "Северен", блокирайки цялото движение. На сградата на кмеството те отново разлепиха идентичини бележки за обществената поръчка. След това шествието продължи към хотел "Санкт Петербург". 

Демонстранти превърнаха протеста в Пловдив в "тиквеник"Следващият път ВинетУ, обещаха организатори